Selecteer provincie

Beerepoot Installatietechniek BV 0228-563366: Gemiddelde Kosten & Prijzen goedkoop aanleggen elektra. Direct Hulp nodig bij een storing / reparatie tegen vast tarief of een vrijblijvende offerte aanvragen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Elektriciens in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Zaadmarkt 1
1681PD Zwaagdijk-Oost
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Beerepoot installatietechniek

is een elektrotechnisch installatiebedrijf met circa 55 energieke medewerkers. Sinds de oprichting in 1968 zijn wij als installateur een begrip in Westfriesland. In de loop der jaren zijn wij gespecialiseerd geraakt op het gebied van Woningbouw, Utiliteit en Glastuinbouw. Of het nu gaat om een nieuwe elektrische installatie in een kantoorpand, schoolgebouw of in uw nieuwe woning, wij zijn uw partner om samen tot een installatie te komen die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Bij onze serviceafdeling kunt u terecht voor al uw kleine werkzaamheden. Of het nu gaat om een wandcontactdoos bijmaken voor een wasmachine, een loze leiding bedraden voor een TV-aansluitpunt, een keukeninstallatie aanpassen omdat u een nieuwe keuken krijgt of het vervangen van een sterk verouderde groepenkast, onze serviceafdeling staat altijd voor u klaar.

De ontwikkelingen op het gebied van beveiliginginstallaties zoals brandmeld / ontruiminginstallaties, inbraak signaleringinstallaties, toegangscontrole en CCTV houden wij nauwlettend in de gaten. Wij kunnen samen met u een passend beveiligingsplan maken voor uw woning, kantoor of bedrijfspand.

Voor het ontwerpen van elektrische- en neveninstallaties in woningen, kantoorpanden, scholen, kinderdagverblijven en bedrijfsgebouwen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team van creatieve en doeltreffende tekenaars/ontwerpers maken voor u, in goede samenspraak, een ontwerp op maat.

Omdat wij het belang van het opleiden van jonge mensen willen onderstrepen en graag investeren in jong talent, leiden wij als Erkend Leerbedrijf onze eigen monteurs op, eventueel in samenwerking met Installatiewerk Noord-Holland en/of het Horizon College.Specialisatie:
Bedrading, Brandmeldinstallatie, Datanetwerk, Domotica, Elektrische installatie, Noodverlichting, Telematica, Verlichting

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Keuring, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie, Vervanging