Selecteer provincie

Witgoed Reparatieservice

✅TIP: ( Elektricien gezocht? Maak direct een afspraak )
Boek hier eenvoudig en snel een Elektricien in Zeist

Details

Adres
Albert C. Kerkhofflaan 114
3705TV Zeist
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Witgoed Reparatie in Zeist is al meer dan 20 jaar toonaangevend en een begrip in Midden- Nederland voor particulieren en bedrijven. Al meer dan 20 jaar zijn wij met ons witgoed reparatie bedrijf aktief in de regios Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Almere en Amsterdam. Door de toenemende drukte hebben wij meerdere monteurs in dienst en ook zij zijn uiteraard gecertificeerd en zorgen ervoor dat onze werkzaamheden vakkundig op een snelle en gedegen manier uitgevoerd wordt. Naast onze witgoed reparatie voor zowel inbouw als vrijstaande apparatuur doen wij ook aan verkoop van alle merken nieuwe apparatuur. Maar hiermee zijn wij er nog niet want ook op het gebied van loodgieters- en elektricien werkzaamheden kunt u uiteraard goed bij ons terecht.

Koopt u bij ons nieuwe inbouwapparatuur dan geven wij uiteraard advies op maat en het belangrijkste is dat wij het dan ook komen plaatsen zodat u niet nog eens apart een keukenmonteur moet laten komen, want wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt en nemen al uw zorgen omtrent witgoed, witgoed reparatie en loodgieters- werkzaamheden uit handen.

Dus wat hebben wij te bieden....
* Wasmachine reparatie
* Vaatwasser reparatie
* Wasdroger reparatie
* Koelkast reparatie
* Loodgieters
* Elektriciens

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden dan kunt u gerust contact met ons opnemen, dan helpen wij u graag verder. Wij geven u graag een gedegen advies over al onze diensten en producten. Ook bij een witgoed reparatie zorgen wij ervoor dat binnen 24 uur een monteur ter plaatse is.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 18:00
Dinsdag : 08:00 - 18:00
Woensdag : 08:00 - 18:00
Donderdag : 08:00 - 18:00
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
binnen 24 uur monteur ter plaatse, reparaties alleen in midden nederland

Productgroepen:
klussen, koelkast reparatie, loodgieter electricien, reparatie service, vaatwasser reparatie, verkoop inbouwapparatuur, wasdroger reparatie, wasmachine reparatie, Witgoed

Producten:
Onderdelen

Betalingsmogelijkheden:
Contant